Urfalı kullanıcısının son içeriği

  1. Urfalı

    Cezaevinde psikolojisi bozuldu! Anoreksiya olan Bahar Candan 37 kiloya düştü

    Cezaevinde psikolojisi bozuldu! Anoreksiya olan Bahar Candan 37 kiloya düştüAylardır cezaevinde olan Candan kardeşler psikolojik sorunlar yaşıyor. Daha önce anoreksiya olduğunu açıklayan Bahar Candan yemek yemeyi kesti ve 37 kiloya düştü.
  2. Urfalı

    Korku filmi gibi! Ağzından ateş püskürten robot köpek satışa çıktı

    Korku filmi gibi! Ağzından ateş püskürten robot köpek satışa çıktıThrowflame şirketi tarafından geliştirilen Thermonator, sırtında alev makinesi bulunan bir robot köpek olup, çeşitli alanlarda kullanılmak üzere tasarlandı ve yaklaşık 10 metre menzilde ateş püskürtebiliyor.
  3. Urfalı

    Dış basın Ankara'daki zirveyi böyle gördü: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman liderden daha cesur konuştu

    Dış basın Ankara'daki zirveyi böyle gördü: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman liderden daha cesur konuştuAlmanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Ankara'da bir araya geldiler. Zirve dış basın tarafından yakından takip edildi. Erdoğan'ın açıklamaları...
  4. Urfalı

    THY'nin yüzde 49,12'si devlete ait, yüzde 50,88'i ise halka açık

    THY'nin yüzde 49,12'si devlete ait, yüzde 50,88'i ise halka açıkVatandaşlar tarafından "THY özel mi?" sorusunun cevabı araştırılıyor. Ayrıca THY'nin yüzde kaçının devlet ait, yüzde kaçının ise halka açık olduğu da araştırılıyor. Detaylar, haberimizde...
  5. Urfalı

    Milli jimnastikçi Ahmet Önder’in hayatı ve kariyeri

    Milli jimnastikçi Ahmet Önder’in hayatı ve kariyeriMilli jimnastikçi Ahmet Önder 2024 Paris Olimpiyatları’nda takımıyla kota aldı! Ahmet Önder kimdir, kaç yaşında?
  6. Urfalı

    Bakan Yumaklı duyurdu! Elektrikte imzalar atıldı, ekonomiye 1,5 milyar TL katkı sağlayacak

    Bakan Yumaklı duyurdu! Elektrikte imzalar atıldı, ekonomiye 1,5 milyar TL katkı sağlayacakSilvan Barajı ve HES’te elektrik üretimi için imzalar atıldı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı elektrik üretimi için ilgili firmalarla anlaşma imzalandığını imzalandığını belirterek, Türkiye...
  7. Urfalı

    Mehmet Ali Yılmaz'ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belli oldu

    Mehmet Ali Yılmaz'ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belli olduEski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz 24 Nisan Çarşamba günü evinde ölü bulundu. Yılmaz’ın ölüm nedenini merak eden sevenleri için ailesi ölüm nedenini açıkladı. Eski bakanın...
  8. Urfalı

    İngiltere sığınmacılardan kurtulmak istiyor Ryanair 'mutlulukla' destek veriyor

    İngiltere sığınmacılardan kurtulmak istiyor Ryanair 'mutlulukla' destek veriyorİngiltere'nin göçmenleri Ruanda'ya sürme kararına Havayolu şirketi Ryanair'dan destek geldi. Şirket, göçmenleri mutlulukla Ruanda'ya uçuracağını duyurdu fakat hükümete teklif vermekten kaçındı.
  9. Urfalı

    Mehmet Ali Yılmaz’ın ölüm nedeni belli oldu

    Mehmet Ali Yılmaz’ın ölüm nedeni belli olduEvinde ölü olarak bulunan eski bakan ve Trabzonspor başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın ölüm nedeni belli oldu. Yılmaz'ın geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği belirlendi.
  10. Urfalı

    ABD, Filistin yanlısı gösterileri durduramıyor! Gözaltılar artıyor İsrail krizi büyüyor

    ABD, Filistin yanlısı gösterileri durduramıyor! Gözaltılar artıyor İsrail krizi büyüyorABD'nin New York kentinde bulunan Columbia Üniversitesi'nde başlayan İsrail'e yönelik gösteriler, birçok üniversiteye yayıldı. ABD yönetimi "Nefret söylemi durmalı" açıklamasında bulunurken, Temsilciler...
  11. Urfalı

    ABD'deki Filistin'e destek gösterisinde hem öğrencileri hem gazetecileri dövdüler!

    ABD'deki Filistin'e destek gösterisinde hem öğrencileri hem gazetecileri dövdüler!Teksas'ta İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları protesto etmek isteyen gruba güvenlik güçleri müdahale etti. O anları görüntüleyen gazetecilere saldırdılar.
  12. Urfalı

    Profesörün 60 bin lirası yabancı uyruklu kişinin ayakkabısından çıktı

    Profesörün 60 bin lirası yabancı uyruklu kişinin ayakkabısından çıktıProfesör Dr. Mustafa Zortuk, tatil için gittiği Paris'te hırsızların kurbanı oldu. Zortuk'un kaybolan bin 500 eurosu ve 4 bin TL'si kabin memuru sayesinde yabancı uyruklu bir şahsın ayakkabısının içerisinde ele geçirildi.
  13. Urfalı

    Rusya açık açık uyardı, ABD gizli gizli yolladı! Ukrayna'da savaşın seyri değişecek

    Rusya açık açık uyardı, ABD gizli gizli yolladı! Ukrayna'da savaşın seyri değişecekRusya-Ukrayna savaşında ABD'nin gizli hamlesi ifşa oldu. Moskova açık açık uyarsa da Washington, Kiev'e 'uzun menzilli füze' gönderdi.
  14. Urfalı

    İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor: Üst düzey istifa

    İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor: Üst düzey istifaİYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
  15. Urfalı

    Beşiktaş - Ankaragücü maçı 7 Mayıs Salı günü Tüpraş Stadyumunda oynanacak

    Beşiktaş - Ankaragücü maçı 7 Mayıs Salı günü Tüpraş Stadyumunda oynanacakBeşiktaş - Ankaragücü maçının ne zaman oynanacağı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Ayrıca taraftarlar maçın nerede, hangi statta oynanacağını da araştırıyor. Detaylar, haberimizde...
Üst